Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

divendres, 30 de novembre del 2007

L’AJVA, Estakats... comencen a sonar






En el reduït món valldalbaidí, l’aparició de nous noms, de noves sigles, resulta reconfortant, i no sols perquè la gent d’ací tinguen una especial predilecció per fer malabars amb la llengua, sinó pel que significa, pel que hi ha darrere, de renovació generacional, de posar nom a noves iniciatives.
L’Assemblea de Joves de la Vall d’Albaida (AJVA) no és una iniciativa més. Es tracta d’un moviment juvenil que va quallant. Organitzat per joves, des de la base, agrupa el jovent valldalbaidí amb més inquietuds.
Una de les seues cartes de presentació ha tingut lloc aquest divendres 30 de novembre al casal de la filà dels Almogàvers, a Benigànim, amb una proposta variada i atractiva, de conscienciació social, de convivència i de gaudi. El primer plat, la xarrada sobre el PAI Nou Mil·leni de Catarroja, tema ben actual, perquè les urpes dels lladres especuladors també s’esmolen a la Vall d’Albaida, encara que crec que la seua època daurada ja arriba a la seua fi, almenys espere que amb una joventut tan conscienciada apleguem a temps de salvar tot el que puguem del territori, d’aquesta terra nostra.
Després, sopar de germanor i música, amb els grups Estakats, de la Vall, Inseminació, de Callosa d’En Sarrià, i Kon Renkor, de Xest.
D’ells voldria destacar Estakats, que compten amb un web a Myspace, amb bona colla d’amics i de seguidors. El grup, de ska / punk /reggae, nascut a Quatretonda ja hi compta amb alguna incorporació de Benigànim. Els seus integrants són Toni, veu i guitarra, Berru, dolçaina i segona veu, Jordi, guitarra i cors, Putin, baix, i Breno, bateria.
A tots ells, l’enhorabona i sort.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja molt bé, sta molt xulo l blog, ja xarrem, adeu !!

DE TOT UN POQUET ha dit...

Vaja... açò va amunt i avant... jo m'estic enduent sorpreses amb exalumnes molt favorables al país, la terra, la llengua, etc