Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimecres, 24 de desembre del 2008

Solucionant



Per tal d’anar tancant temes, i com que hi ha qüestions que van solucionant els responsables municipals a poc a poc, ací us deixe un post amb la solució dels afonaments d’algunes clavegueres en la part de baix del carrer d’Alacant. Primer hi van fer l'obra i després van posar una planxa metàl•lica, que llevaren posteriorment.
No sé si serà perquè ens férem ressò a Colata d’aquesta tapadora en particular (també era la més escandalosa), però aquesta ja està solucionada. N’hi ha d’altres on el clot és de menor importància, però que porten la mateixa marxa, i encara no se n’ha fet res.
Si no ens veiem, que tingueu Bon Nadal.

3 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Doncs sí... tant de bo a mi em feren el cas que a tu en "lo" d'internet en condicions...

Anònim ha dit...

Si la fotografia no es lo teu l´obra civil menos. Les tapes del clavegueram, la majoria de vegades s´ajusten a l´altura del asfaltat, una vegada s´acabat de compactar l´ultima capa, i el fet que es possen planxes de ferro damunt, es per a que qüan está acabada de col-locar la trapa es puga circular per damunt de l´obra sence que sanfonse (per seguretat)
Hia uns tecnics en l´ajuntament que segur teu aclariran, si no vols anari a fer un curset de obra civil, com jo estic fent el de Valencia, i es que el de castella no mels publicaves.

Colata ha dit...

Em sembla, Toni, que vas errant el tir. Ni ací es tracta de donar classes del que tu estudies, ni del que jo sé. El que no em podràs negar és que d'aquests xicotets detalls, deficiències i encerts fets públics a Colata, la gent del poble comença a participar i dir la seua, a més de generar un sà debat a la societat.
Per cert, i comentaris anònims no en publique si, a més, no hi ha respecte. Que eixe és el teu problema, i no la llengua.
Salut i força!