Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dissabte, 13 de febrer del 2010

Presentada l'Associació Ciutadania i Comunicació

Tal i com podeu llegir a la ressenya que en fa Josep Ll. Galiana ("La información de calidad no es gratis") sobre l'acte celebrat al Club Diario Levante, s'hi va presentar l'Associació Ciutadania i Comunicació (Acicom) a València ciutat.


Iniciativa necessària i interessant, que continua a un altre nivell el que vam encetar a Entrelínies ara fa uns anyets, especialment pel personal que hi ha darrere, com l'amic i conegut Josep Ll. Gómez Mompart, José Ignacio Pastor o Guillermo López. Precisament aquest darrer edita la potent i coneguda La Página Definitiva, amb el suggerent subtítol de "La Red está llena de basura: Nosotros somos la prueba". Feu-li una ullada: no té desperdici.

López compagina les seues tasques docents a la Universitat de València, on és professor de Periodisme, amb la direcció del I Congrés de Comunicació Digital de la Comunitat Valenciana.