Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

divendres, 5 de novembre del 2010

A Ontinyent aquest cap de setmana: 42 Assemblea general de la Federació de bandes, XX Diada Musical de la Vall d'Albaida i Fira gastronòmica

Aquest cap de setmana la capital de la Vall petarà. Tres esdeveniments a Ontinyent per a no perdre's dissabte 6 i diumenge 7 de novembre:

El primer, la 42ª Assemblea General de la Federació de Societats Musicals valencianes, amb una agenda farcida d'interessants temes, en un any tan coflictiu amb la Generalitat tan malbaratadora que ens ha tocat, i decisions internes de la major organització associativa a terres valencianes.
El segon, i relacionat amb l'anterior, les 39 societats musicals de la Vall d Albaida han organitzat la seua XX Diada Musical. Per això, uns 1.500 músics de les seues bandes de música realitzaran una desfilada pels carrers d'Ontinyent, a partir de les 19.30h. El recorregut transcorrerà pels carrers Pintor Segrelles, Músic Martínez Valls, Alcalde Montés i Plaça de Santo Domingo.

I finalment, perquè a més també tindrà lloc davant l'Echegaray, a la Plaça Sant Domingo, la IX Fira Gastronòmica de la Vall d'Albaida.
A omplir el pap, que no només de conferències i de solfa viu l'ésser humà.