Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

divendres, 18 de febrer del 2011

El govern valencià no vol llibertat (tampoc d'expressió)


Ja porten temps pegant-li voltes, especialment quan s'acosten cites electorals, que els donen bons rèdits entre la burrera i la ignorància dels valencianets i valencianetes que ells fomenten.
Quan un individu com González Pons s'atreveix a dir que la situació a Espanya és com la d'Egipte, només li hem de recordar que on ell i els seus amics "entratjats" governen, on els patim diàriament, són els "demòcrates" del PP blavenciano els qui tanquen (xe, mira tu, com els dictadors) fòrums de Facebook incòmodes. I també empenyen cap a l'abisme l'única televisió digna que encara es podia rebre a casa nostra, la TV3, aqueixa tele nostrada que ajudàrem a construir amb aquelles butlletes per alçar els repetidors a les nostres serres.
La seguirem veient per Internet, però tindrem en la memòria aquests mals governants, perquè se sàpia qui són. I farem tot el possible per foragitar-los democràticament del poder.
Un dia negríssim per a la llibertat, i per a la nostra llengua.
Recordem-lo.