Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dilluns, 14 de febrer del 2011

Ens volen subtitulats


Quina barra! Presentar l'aplicació CLIP (Captiones Language Interface Pack) com la primera en valencià (aqueixa llengua que ells no usen i sobretot no volen que els altres usem) és patètic, i a més ens vol fer passar per babaus.
La suposada "versió en valencià" del programari de Microsoft mostra que no és més que la versió en castellà amb els requadrets de traducció quan col·loquem el punter al damunt.
Aqueixa és la posició que aquesta gent que encara ens governa vol per a la nostra llengua: als subtítols, subalterna, sub...
No, senyors del PP, ja fa anys que nosaltres la tenim als titulars, per molt malament que us sàpia.
I de pas s'han gastat una fotracada de diners nostres innecessàriament, ells, que ens volen posar el braç dins la mànega retallant en el que és important: sanitat, educació, etc.
Per a més informació sobre el tema, i les reaccions que ha generat:
Microsoft subtitula en valenciano (Levante-EMV), Polèmica per la subtitulació del Windows en valencià (Vilaweb) i Softvalencià acusa al Consell y a Microsoft de ´subordinar al extremo´ el valenciano al español (Levante-EMV).
Llegiu i al·lucinareu de a quin rudimentari nivell mental ens creuen i volen.