Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dissabte, 8 de març de 2008

En unes hores, a treballar de nou (i amb ganes, espere)Ens havien unflat el cap amb la necessitat d’optar entre A o B, però hi ha C, D, E i F.
S’acabava el món diumenge, però resulta que també hi ha dilluns.
I el dilluns és nostre, perquè siga quin siga el resultat, dilluns no hi ha excuses: a treballar.
Com havíem fet fins ara, i com farem d’ara endavant.
Només desitge que quede com quede la correlació de forces al Parlament, que hi haja progrés, i que tothom (i totdona) reconega els resultats (ja he escoltat coses en emissores beneïdes que m’han esgarrifat).
Només faltava que ETA assassinara vilment Isaías Carrasco, perquè la campanya passara de la festa mediàtica, a un dia de reflexió fosc, ben negre. Alguna alcaldessa tenia garantits uns minuts de tele, i no s’ho ha volgut perdre: si abans era per una mascletà, ara ho és per tan trist motiu.
Voteu, votem, en pau. I amb llibertat, sense pors, sense utilitats inútils, suposades.
I perquè no digueu que no us deixe algun link, ací teniu el de la pàgina especial que hem preparat a Vilaweb Ontinyent, des d’on podreu accedir als resultats en temps real, i als resultats històrics de la Vall i dels vostres pobles.
Salut!