Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dijous, 15 de maig del 2008

Enhorabona Dani, enhorabona Clara!




En la mateixa setmana una xica i un xic de Montaverner han rebut el reconeixement amb premis oficials a les seues tasques respectives.
El passat 12 de maig van atorgar els premis extraordinaris de formació professional a 32 estudiants de País Valencià. Daniel Estruch Castells, de Montaverner, va rebre de mans del conseller Alejandro Font de Mora el premi extraordinari de formació professional de laboratori d’imatge, de la branca d'imatge i so, com el millor expedient dels cursos 2005/2007 de tot el País Valencià. Amb una nota de 10. Cal remarcar com un valor afegit el mèrit d’haver obtingut la nota màxima en totes les assignatures, amb l’esforç que li ha suposat haver de compaginar durant aquests cursos el treball (pel matí, de 7 a 14 h) i estudis (tot assistint a classe de 15:30 a 21:30 h) a l’IES Veles e Vents de Gandia. I tot això, després de 17 anys d’haver deixat d’estudiar. Enhorabona!
I el dia 13 les tècniques Agents per al Desenvolupament Local (ADL) de Montaverner, Montitxelvo i Salem, foren premiades el dia 13 de maig amb el premi ‘Compromís Competic’, a la major implicació i esforç en desenvolupar el programa en els seus respectius municipis. Les ADL premiades són Clara López, de l’ajuntament de Montaverner, Encarna Soler, del de Salem, i Soledad Mateos, del de Montitxelvo.