Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

divendres, 9 de maig del 2008

Reporters sense Fronteres inclou al seu informe anual el tancament de repetidors de TV3 com un atac a la llibertat d’expressió




Gent objectiva, amb vista i sense acritud, com és la reconeguda associació Reporters sense Fronteres, ha inclòs, en el cas de l’Estat Espanyol, en el seu Informe 2008, el tancament del repetidor de la Carrasqueta, perpetrat per la Generalitat Valenciana contra l’emissió de TV3 al País Valencià, repetidor propietat d'Acció Cultural del País Valencià i que vam pagar a escoti un grapat de ciutadans i ciutadanes conscients.
No cal que vinguen de fora per dir-nos el que és un atac a la llibertat d’expressió, disfressada sempre de tèrboles defenses d’una suposada identitat i d’una legalitat que, com es veu, al món té un altre nom, que coincideix amb el que nosaltres diem.
Llegiu-ho. I, perquè no digueu que no n’hi ha de tot, també està inclòs a l’esmentat informe el cas de Cristina Peri Rossi i el de José Couso.

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Però, tranquils, no faran ni pc...
Bona vesprada