Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dijous, 21 d’agost del 2008

Sense festers i amb dimonis


El parèntesi estiuenc arriba a la seua fi, i ja hi sol haver ganes. Més que res perquè també aplega el gros de les festes de Montaverner.
Enguany no hi ha festers. La disminució de la natalitat, i que els qui són nascuts en l’any ja han fet parella en altres anys amb els seus o les seues acompanyants, en tenen la culpa. Si d’altres anys la festa s’encetava amb la presentació de la regina i la seua cort, enguany, la nit de les paelles donarà el tro d’eixida més o menys oficial al programa, perquè durant tot l’estiu Montaverner bull en activitats lúdiques, esportives i festeres.
Sort que hi ha molta més festa fora de la jovenalla. Ho dic perquè hi ha moros i cristians, que també animen bona cosa, i sinó ja ho voreu.
M’agradaria destacar un acte que té lloc aquest dijous 21 d’agost. El correfocs que faran els Dimonis de Benimaclet. Si podeu, en acabar l’entrada de bandes d’Ontinyent, acudiu.
No us en penedireu.