Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dilluns, 4 d’agost del 2008

Impasse



O impàs, que també s’hi pot escriure així.
Ho escrigues com ho escrigues, el resultat és el mateix. Després de l’anunci de Calvo d’oferir-se al PP per foragitar Esteve i Chornet del govern municipal muntaverní, amb la calorassa que ho agosta tot, el PP s’ha quedat mut.
Tant de temps oferint-se per a manar a l’alcaldia, i els ha entrat una basca...!
Les males llengües, viperines, baladrones, diuen que dins el mateix partit de la dreta no volen d’alcalde el seu cap de llista. Fellini, d’aquest episodi en feia una pel•lícula.
Surrealisme a banda, el ben cert és que, no sabem si per la coincidència temporal amb la reunió del pacte antitransfuguisme (de resultats surrealistes també) per tractar els casos de Dénia i de Silla entre d’altres, la política tuna, i els seus polítics, han entrat en un impasse que no crec que es resolga (és un dir, ja ho sé) fins després de les festes i de les vacances.
De xarradetes n’hi ha hagut. De telefonades a la tercera divisió de les altes esferes se n’han fet. Però ací no es mou ni Déu.
I la ciutadania, dins del que cap, i en cap prou, no fa massa comentaris. I continua treballant, que ací les vacances no han sigut mai d’un mes, i enguany, en plena desacceleració o crisi, que hem de contentar-los a tots, no hi ha motius per a alegries.
Ja veureu com en les fotos de premsa de cara a festes n’hi ha galtades, dialèctiques vull dir.
En farem algunes per deixar-ne constància en un altre apassionant capítol d’aquest impasse.