Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimecres, 26 de novembre del 2008

La rebotiga, ministeris i conselleries


Ací, un tot ufanós, alegrant-se que la nova senyalització siga més clara que la inexistent i/o defectuosa pels canvis circulatoris a Montaverner, i ahir em vaig assabentar del rerafons de maror que s'amagava a la rebotiga del tema.
Un, tot innocent, pensa que els organismes públics tenen la seua raó de ser en solventar els problemes de la ciutadania, com és el cas. Doncs, no. Resulta que qui té l'obligació de senyalitzar com toca, com són el Ministerio de Fomento del Gobierno de España, o com la Conselleria d'Infraestructures i Transport de la Generalitat valenciana (en minúscula, perquè així ho volen), i va i no, que en dos mesos no sols no han posat les necessàries senyalitzacions de la desviació per Montaverner.
No contents amb això, quan l'ajuntament del poble intenta posar fi al desgavell, no sols li peguen un tot d'atenció sinó que, curosos de les seues normatives, s'atreveixen a imposar-li una sanció.
Cosas veredes que fliparedes!

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

A l'anterior copporació del meu poble els han multat amb 3.000€ (per un motiu distint i crec que encertat). Ara bé, no deuen tindre ni per a pipes...