Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimarts, 16 de desembre del 2008

Intent d'enllumenar el Nadal







Sense saber si són leds o microbombetes, ací teniu una mostra d'altres il·luminacions nadalenques, al costat de la molt austera de Montaverner, que llueix dues figuretes xicotirriniues.
No us diré d'on són, però els meus llums favorits són els dels trenets. Quina combinació cromàtica amb tanta senzillesa!
Per si serveix de suggeriment per a una altra ocasió.

5 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Mhas donat una idea... si em trobe amb ànims... penjaré com ho fan al meu poble...

Anònim ha dit...

Mirant el carrer Nou al llarc, si que resulta bonic.
El recomanaria que feres i publicares una fotografia com cal.

Colata ha dit...

Com que aquest bloc està obert a la participació respectuosa, no passa res tampoc si em feu aplegar alguna foto per contrastar les distintes realitats del poble. Però t'assegure que la foto de l'enllumenat de Montaverner és com cal, sense altre ànim que la millora. Si en tinguera alguna del carrer Nou també la posaria, que no es tracta de vore-ho tot fosc, ni de buscar només coses negatives, com veuràs pel to de tot el bloc Colata.
Encara que hi ha qui es pensa que açò és un tema mediocre o de poca importància, potser el debat seriós aniria per plantejar l'enllumenat i l'eficiència energètica al poble. I d'això els qui més en saben, n'haurien de parlar. Els simples ciutadans no tenim suficient informació a hores d'ara més que el que veiem.

Anònim ha dit...

Els SIMPLES ciutadans tenen la informació si la volen vorer, per eixemple la concentració del divendres 12 lo que passa es que son simples ciutadans que viuen en Montaverner i ván per desgraçia al centre de salut prou sobint. les fotografies li les pots demanar a l teu amic Carbo o retallarla del Levante.

Anònim ha dit...

El enllumenament dels carrers per les festes de nadal, son per a que consumim i consumim, i a mes comprem les cosses que la majoria de vegades no mos fan falta, cada any per aquestes festes es canten les mateixes cançons, i som cada vegada mes ipocrites.