Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dilluns, 26 de gener del 2009

Vent de ponent



No hem acabat d’eixir del fred i el gel, i l’oratge no ens deixa surar. Ara és el vent, una potentada històrica que ha dut la desgràcia a molts indrets, però que, per sort, a Montaverner no ens va deixar sense electricitat, perquè més d’una veïna d’Alfarrasí va haver d’”assear-se” a Montaverner.
De tota manera, especialment l’obra novella, com és al polígon industrial, se n’ha ressentit. Construir massa llocs vadívols, amb materials més lleugers, també té els seus inconvenients. Per sort no hi ha hagut desgràcies, perquè mentre es puga apanyar amb diners…
La foto de la paret solsida correspon a l’empresa Colltaver, al p.i. ‘La Cava’.
A Bellús ho han tingut pitjor: els xiquets sense escola perquè els pins han rebentat els barracons en què rebien classe per les obres de la nova escola. Sort que era cap de setmana.

Ah, per cert, gràcies per les mostres de suport per les meues baquinades.

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Sí... al meu poble no ha passat res que contar. Ara bé, el dia que els sostres de xapa se'n vagen a volar... EIXIREM al GOOGLE