Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dissabte, 9 de maig del 2009

De samarretes i fugitius


Que els diputats i diputades valencians hagen de posar-se samarretes per posar en evidència la fugida constant del president Camps, és bona mostra del nivell surrealista a què la política del PP està conduint el nostre País. La diputada d' Iniciativa i portaveu de Compromís Mònica Oltra ha pogut fer oir la seua veu a tots els mitjans, exceptuant-ne els que paguem "a escoti" els valencians.
El més important és que Compromís va poder oferir la informació seriosa, donar a conéixer, minuts abans del succeït, el gruix dels pagaments que la Generalitat dretana ha estat fent a Corretges i Bigots, fregant la legalitat.
Quan Camps afirma "tindre unes ganes boges" per acudir a declarar als jutjats, perquè se'n fuig a Boston quan té l'ocasió de traure la cara per donar les explicacions polítiques, a les Corts Valencianes?
Per què Rus, quan ha de contestar a les preguntes de l'oposició pels insults que va proferir contra el professorat s'escapa del plenari de Xàtiva?
Menuts "representants" "valencians"!
Ells a soletes es qualifiquen.
El pitjor no és que diguen o facen totes aquestes bestieses és que n'hi haja encara la clec d'aduladors que els riga o justifique tals ocurrències.

Teniu més informació a: Vilaweb, Avui, El Periódico, Público, El País CV, Levante-EMV, El Mundo CV, ABC o Las Provincias.

1 comentari:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Amic Lluís Miquel, el que és pitjor encara (si cap) és que no "despertem" d'este malson en què ens han instal.lats estos polítics... tenim el poble adormit.