Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimarts, 19 de maig del 2009

Una fotracada de missatges a Camps mentre ell declara al Jutjat


Mentre la societat civil, que representa Escola valenciana, demana trellat i una aposta decidida pel plurilingüisme, amb la seua campanya Obri la porta a les llengües, Camps aquest dimecres acudeix com imputat a la cita del jutge. No sé si tindrà el cap l'home per escoltar la societat valenciana.
La Coordinadora de La Vall d’Albaida, membre d’Escola Valenciana, ha distribuït 5.000postals físiques i ha elaborat un bloc per fer arribar a Camps millores en el sistema educatiu i més rigor pedagògic en mesures reals que permeten als alumnes de la comarca ‘traure un 10 en llengües’. L’entitat cívica ha demanat que s’aplique el Pla per l’Escola Plurilingüe d’Escola Valenciana que preveu 5 professors trilingües en cada centre de la comarca, aspectes que representa incrementar en 3.000 professors més el sistema educatiu valencià, uns 100 més per a la Vall d’Albaida.
La Coordinadora de la Vall d’Albaida i Escola Valenciana qualifiquen de "cortina de fum i propaganda política sense rigor pedagògic les propostes de la Conselleria que en xifres globals només afectaran al 0,01 % dels alumnes valencians".
Per cert, dins de tota modernor, la campanya també estarà al Facebook.
Sort i avant. Serà per postals i per portals?