Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dissabte, 8 d’agost de 2009

Fidelitat interactiva


Camí de les cinc-centes visites, i amb alguns comentaris interessants, i que, almenys jo, agraïsc profundament, Maror, la novel•leta amb què us he obsequiat aquest estiu ha complit amb escreix les expectatives.
El que més m’ha alegrat és constatar la fidelitat dels lectors i lectores que, encara que anònims en la seua major part, des de qualsevol racó del món, i especialment de la península Ibèrica, hi ha estat entrant xino xano i llegint el text. Alboraia, Catarroja, La Rinconada,Madrid, Vigo, Sevilla, Londres, Califòrnia, Bocairent, Sueca, Cullera, Gandia, Oliva, València, la Seu d’Urgell, Barcelona, Eivissa, són alguns dels llocs des d’on vosaltres, pacient públic lector, hi heu accedit fins aplegar a la conclusió del relat.
L’únic desig és que us hàgeu divertit tant com jo quan la vaig teclejar.
Com no podia ser d’altra manera també us he d’agrair aquells i aquelles que des dels vostres blocs n’heu seguit i enllaçat el text, així com a Vilaweb Ontinyent, ja que així hi ha hagut una difusió major, i hem aplegat a persones que ens desconeixien.
Repetirem l’experiència, si us ve de gust.