Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dijous, 15 d’octubre del 2009

Ja tenim fallera major!


Aquesta és la notícia que tots els valencians estàvem esperant amb deler.
Això almenys destaca Canal 9 al nostre País, país que creu (?) d’imbècils. Qui crega que s’informa per aquest mitjà que paguem tots a escoti és que...
No haureu pensat que, pel que a mi respecta, “qui calla, atorga”. No és això.
Com a ciutadans i lectors crítics, si us heu preocupat d’escoltar qualsevol mitjà de comunicació, exceptuant-ne C9 i l’ABC, ja haureu rebut una bona dosi (cinc, sis o més pagines diàriament) de converses que ens costen un ou als qui “no los queremos un huevo” (ni mig ni cap, per a ser exactes), comunicats del PP d’Espanya-Espanya (!) i del PP d’Espanya-rechóqueavançaenmarxatriomfalonsempreorganitzemfestesquepagaelpoble, ... Quin lèxic, quina sintaxi, quins trages, quina elegància... Quanta mentida per a gent tan cristiana (anireu a l’infern!, que allí no hi ha jutges amics).
I açò no ha fet més que començar. Seieu, feu-vos unes roses i l’aperitiu, passeu de Stieg Larsson, i ...a flipar!
Aquesta rècua són la gent que diu que ens governa? Quan se n’ocupa? Fent el camí de Santiago amb el mòbil apagat? I volen governar Espanya?
Només ens queda, a les persones decents, una solució terapèutica: bossar.