Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimecres, 12 de maig del 2010

El convent, per al poble

Parafrasejant "El Saler, per al poble", aquella reivindicació democràtica contra decisions urbanístiques tranuitades pròpies de la dictadura d'on venien, els muntavernins i les muntavernines ja podem reivindicar com a nostre el convent, un lloc que ha estat ací, però que ara podem afirmar com a nostre.
Ací comencen a notar-se en la pràctica el treball dels ajuntaments democràtics des de l'època de Lluís Peiró, fins ara, on el pacte de progrés entre el PSPV i Compromís per Montaverner ho ha fet possible. Ells ho han plasmat, però és una victòria de tota la gent d'ací.
Ara, al Fòrum de Participació Ciutadana de l'Agenda 21, ens tocarà concretar el seu ús social. Un nou i excel·lent exemple de la democràcia participativa que entre tots estem fent realitat a Montaverner.
Enhorabona, doncs.

I si voleu conéixer-ne alguns detalls més, podeu ampliar la informació a les notícies aparegudes a Vilaweb Ontinyent, Levante-EMV o Las Provincias.