Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dijous, 3 de febrer del 2011

Detencions a Egipte

La policia egípcia ha detingut dos membres de l'equip d'Amnistia Internacional al Caire. AI ens demana la signatura pel seu alliberament.



Per altra banda, a policia militar egípcia ha retingut durant cinc hores dos equips del programa "30 minuts" de TV3. El grup, de sis persones, ha pogut tornar a l'hotel cap a dos quarts de nou del vespre d'aquest dijous i el seu director, Eduard Sanjuan, ha explicat els moments d'angoixa en una entrevista al canal 3/24. Amb ell, han estat retinguts Mireia Pigrau, Sandra Rierola, Lluís Jené, Walter Ojeda i Roser Oliver. Tot ha començat quan estaven gravant en un terrat en un barri del Caire i una patrulla els ha vist i els ha aturat. Els han ficat en dos vehicles militars i se'ls han emportat fins a una caserna o una comissaria d'algun altre barri del Caire. A través del Twitter, els responsables del programa han informat del seu alliberament.
Podeu seguir-ho tot a l'especial Revolta al món àrab.