Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

divendres, 22 d’abril del 2011

Tres llistes, tres

Com supose que ja us haureu assabentat pels mass mèdia, les Eleccions Municipals i Autonòmiques estan a un pas. El 22 de maig de 2011 eixirem de dubtes. A Montaverner, tres llistes són les que finalment opten a governar la vila: PP (sense CV), PSOE (sense PSPV) i Compromís per Montaverner (CxM).
Les tres formacions ja han començat a escalfar motors.

El passat 20 d'abril el BOP de la província de València publicava, amb xicotetes errades, les candidatures. Les corresponents al partit judicial d'Ontinyent, on figura Montaverner, les podeu consultar ací. Per a la resta de la Vall d'Albaida, heu de tirar de clic al PJ de Xàtiva, i al PJ de Gandia. Quin desficaci i quina injustícia històrica que la Vall d'Albaida se la trossegen judicialment entre les ciutats de comarques veïnes!
Però seguim: el passat divendres 15 d'abril els del PP muntaverní van rebre i van ser alliçonats pel conseller en funcions Cotino. La seua cap de llista, Amparo Roses, ja ha avançat que la presentació de la seua candidatura serà el proper 28 d'abril.
El PSOE local està repartint l'escrit del seu novell candidat, Regino Almendros.
Compromís per Montaverner, amb una renovada i potent llista, ha posat en marxa el seu bloc CxM i el seu Facebook, que fa els amics per minuts. Ja ha sigut notícia als mitjans de comunicació d'àmbit comarcal per destacar que Josep Sanchis torna a encapçalar la formació nacionalista d'esquerres i ecologista. Està integrada al si de la Coalició Compromís, que no té obediència fora de terres valencianes. Aquest divendres sant han estat de fotos pel terme, i una mostreta la teniu al seu Facebook.

1 comentari:

selboo ha dit...

Hola!

Enhorabuena por la difusión.
No me voy a meter en política local porque en cada municipio hay una realidad diferente y depende muy mucho del factor personal específico de cada lugar.
Pero a nivel autonómico y estatal, la verdad es que ya va siendo hora de que se produzcan cambios, ni unos ni otros en treinta años han sido capaces de que dejemos de ser los últimos en todo en Europa, tanto si miramos en unas Comunidades como en otras.

En fin, que os deseo una exitosa campaña electoral llena de propuestas que luego se cumplan y que favorezcan a tod@s.

Un saludo desde los Madriles.