Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimecres, 8 d’agost del 2007

Vespres de viatge

Sempre que hi ha previst un viatge, el cos em demana marxa: informar-me d'on anem, per on, els preus de les coses,... Per a mi el viatge comença mentalitzant-me. I ara que tenim Internet, pots assabentar-te de l'oratge a qualsevol part del món, veure els llocs amb les webcams... Així i tot, la realitat ens sorprén sempre.
Trobar-te amb persones desconegudes, haver-te d'expressar amb idiomes estrangers, algun dels quals ja tenies oblidat... és tot un repte, una experiència.
Com als xiquets els ocorre quan se'n van d'excursió, a mi de vegades em costa conciliar el son la nit immediata anterior.
Malgrat algun ensurt familiar d'última hora, espere que sense importància, crec que eixirem ben enjornet aquest dijous 9 d'agost.
Us propose un joc-endevinalla: sempre que em puga connectar us deixaré pistes dels indrets que visitem, però sense dir-vos el nom. Al final de la correguda, posarem els topònims al seu lloc.
I comencem:
eixim en cotxe des de l'Horta. La primera etapa tindrà uns 741 km.
Ja xarrem.