Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dilluns, 19 de novembre del 2007

Fraternitat de blocaires valldalbaidins





Una trentena de persones de distints pobles de la Vall d’Albaida es van aplegar a la Biblioteca Municipal de Montaverner el passat divendres 16 de novembre per a la presentació de l’edició de 2008 del Calendari de Festes, Tradicions i Gastronomia que llança l’Institut d’estudis de la Vall d’Albaida.
Després d’unes paraules prèvies de la presidenta de l’IEVA, Maria Josep Garcia, la detallada presentació va córrer a càrrec de Sergi Gómez, un dels artífex de la mampresa, que ens va sorprendre amb un Powerpoint de qualitat. La tècnica va ajudar, i algunes explicacions complementàries, com les de Daniel Alfonso feren l’acte més agradable.
Després de la presentació, hi va haver un soparet als Tunos amb alguns dels principals blocaires valldalbaidins: Esclafamuntanyes, Morrison, Colata, Valldalbaidí... Bon sopar i bona conversa, que per alguns va continuar amb un colpet al pub Zebra, per trencar el gel, mai millor dit, que feia un fred que pelava. Ho haurem de repetir.

2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Done fe que va ser així. I que cal repetir-ho. A més ens trobàvem com en família i mira que érem "diversos": fins un capellà tinguérem a la taula (cosa que em sembla molt bé, siga dit de passada).
Àngel

Anònim ha dit...

Va estar molt be el soparet....espere que pugam repetir.........
Jo disculpe l'abssencia d'Àngel i meva per que ell em va tornar a Albaida.
Bona nit