Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dijous, 31 de juliol del 2008

Deu anyots ben duts





Hem complit deu anys a Vilaweb Ontinyent. Com totes les coses importants, la celebració ha sigut senzilla.
Fa deu anys, pel febrer d’aquell 1998 volíem eixir al carrer, al carrer virtual d’Internet amb les festes de Bocairent a Sant Blai. Tot eren nervis, perquè tots érem nous en allò d’enllestir un mitjà de comunicació internàutic.
Molts de vosaltres, lectors assidus de Colata, també ho sou des d’abans de Vilaweb Ontinyent. Els qui ens heu seguit heu pogut assistir, amb els daltabaixos normals a tot projecte col•lectiu, a les millores i novetats que la tècnica, en mans de gent conscienciada de la Vall d’Albaida, ens ha permés.
Si Vilaweb és un referent digital que planta cara als poderosos grups mediàtics, i ho fa en la nostra llengua, Vilaweb Ontinyent és el referent a la nostra comarca. I hem de dir que, a més de ser una de les edicions locals i comarcals més veteranes, és de les més seguides.
Enguany, el passat 25 de juliol al casal Jaume I d’Ontinyent, després d’escoltar, i riure, a cor què vols amb l’enigmàtic Josep Cantimplora, el sopar de baix braç fou ben entretingut. Ens va donar temps a parlar i tot. Vam veure a taula que hi ha gent (gent, no usuaris de la xarxa!) que ens segueix des de Formentera, des de Roma, valldalbaidines vingudes des de la Safor, o saforencs vinguts a la vall, tant s’hi val. I moooolts valldalbaidins i moooltes valldalbaidines.
Xe, i n’hi havia qui encara tenia ganes de feina, de noves propostes i projectes... Alguns ja començàvem no a estar sinó a ser vacances.
Els qui fem i els qui llegim l’edició de la Vall d’Albaida de Vilaweb hem complit deu anyots ben complits. Deixeu-me que ho celebrem.