Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimecres, 24 de setembre del 2008

Compromís per Montaverner aclareix la situació a l'ajuntament de Montaverner


No ha decebut, però l’esperat número 2 del butlletí de Compromís per Montaverner ja està al carrer i a Internet. I serveix per aclarir moltes coses de les dites als mitjans de comunicació pels implicats en l’afer: CpM posa en el seu lloc les certeses i els “bulos”. A Vilaweb Ontinyent hem pogut llegir la notícia del comunicat emés per CpM (“Compromís per Montaverner nega qualsevol relació amb la moció de censura afavorida pel PP”) però nosaltres ho podem llegir i descarregar en la pàgina web de CpM o directament a l' Infocompromís núm. 2.
En aquest segon número, Compromís per Montaverner deixa ben clar que “no té res a vore ni ha participat en res que tinga relació en la frustrada moció de censura d’este estiu. És absolutament fals que volguérem entrar en el joc de la Moció de la dreta. Una altra cosa és que hem mantingut, i mantindrem sempre que faça falta, reunions amb tots els grups polítics per tal d’arribar a acords que beneficien el poble”.
CpM trau els colors de cara a la dreta quan diu “el PP de Montaverner no ha fet ni una sola proposta que ens puga fer vore el poble que volen, res de res”, i repassa detalladament el comportament i actuació de la formació de la dreta muntavernina, que vol “que tot canvie, però que no canvie res. Eixa és la proposta del PP de Montaverner”.
La formació d’esquerres, ecologista i valencianista aposta decididament per “la renovació ètica i de persones dels socialistes + la nova gent i idees de futur que aporta el Compromís = majoria de progrés i avanç de Montaverner”.
Idea que arredoneixen encoratjant la població a recuperar la il•lusió dels primers anys del govern socialista i treballar per repetir en el segle XXI l’èxit col•lectiu que va iniciar el nostre poble allà pel 1987.
Per no fer-me pesat, cal que el llegiu atentament, perquè en el detall de les mocions que ha presentat CpM als plenaris de l’ajuntament es veu ben a les clares que “serviran per fer avançar Montaverner cap al progrés”.
I aquesta vesprada hi ha convocat un plenari a la Casa de la Vila. De segur que serà ben sucós. A vore qui presenta més mocions i quines.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola.
Vull destacar el repartiment del butlletí informatiu de CpM, ja que aquestos ho repartixen sense amagar-se de ningú i de dia. Cosa que el PP no. I això, diu molt de cada partit. Res més. Gràcies

Anònim ha dit...

Hola.
Nomes volia comentar que la persona
que ha escrit el comentari del 24 setembre referent al repartiment del butlletí del PP, no esta informà del dia i hora en que es va repartir.Per a informar-la, que sapia que este butlletí va ser repartit,diumenge a les 9 del mati i després a esmorzar a la tasca.
Si això és amagar-se?.

Anònim ha dit...

Hola vull contestar al "ppro". Pot ser que l'ultim butlletí el repartiren a les 9 del matí un diumenge. Però en va haver un (i dos també) que el van repartir a les onze de la nit, pensant que ja no els hi voria ningú. Llàstima que hi ha gent que es gita ben tardet i ho veu, je, je!!!