Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dissabte, 21 de març del 2009

...i aplega Sota de Bastos


Sota de Bastos és el nom que han triat aquest grup de xicons de Benigànim, Quatretonda, Guadasséquies i Bellús, que actuen per primera vegada aquest dissabte 21 de març a Quatretonda, al polisportiu, al costat de la piscina municipal. És a les 23 hores. Si us ho perdeu, la seua pròxima actuació la tenen el proper 8 d’abril, a les 10:30 hores (del matí), a l’Institut de Benigànim.
Ja els podeu escoltar i seguir a la pàgina que han creat a Myspace: http://www.myspace.com/skasotadebastos
Aquesta formació recupera alguns dels membres del grup Estakats. Els seus components són: Vili a la veu i guitarra rítmica, Jordi a la guitarra solista, Isaïes al baix, Toni a la bateria, Òscar a les percussions llatines, Barber al trombó, Carlos a la trompeta, Andrés al saxo alt i Berru a la dolçaina i saxo alt. També compten com a mànager “i fan número 1” amb “Kaxolo".
Segons ells mateixos, es presenten així: “toquem Reagge i Ska mesclat en Punk, i un poc de Hardcore. Acabem de començar una etapa que l'hem plasmat en forma d'aquest grup, esperem agradar-vos”.
No cal dir que els desitgem molta sort en aquesta singladura, perquè sé que s’ho estan treballant de valent.