Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dilluns, 8 de març del 2010

Ja podeu consultar el programa del III Congrés de la Vall d'Albaida

Efectivament, si cliqueu ací podeu accedir ja al programa oficial del III Congrés valldalbaidí, que organitza l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida i que omplirà del saber de la comarca l'Olleria els propers 12, 13 i 14 de març.
El lloc: l'IES "El Vermellar". Una nota: al sopar anual de l'IEVA rebrà un merescut "Premi Fer comarca 2010" Emili Casanova, eminent professor  i membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i conegut desficiós per la Vall, amb qui hem compartit bons moments i multitud de treball. Enhorabona, Emili.
A més, que jo sàpia, de Montaverner o relacionats amb el poble hi participem tot presentant comunicacions: Maribel Prats amb "Emocions" (Educació); Adrián Pastor i altres  amb "Canvis en els usos del sòl i impactes associats en el municipi de Montaverner"  i Vicent Sanz amb "Arquitectura tradicional i bioclimàtica. A la recerca de l'ecourbanisme" (Economia i Territori); M. Carmen Vañó amb "Contaminació electromagnètica, un nou risc per a la salut humana. Moviments en la Vall d'Albaida, 'el cas de Montaverner' " (Salut i Medi Ambient); i jo mateix, Lluís M. Segrelles, amb "Blocs valldalbaidins i educatius a Internet" (Comunicació Social).
També hi participa Carme Agulló a la taula redona "La República i la Guerra Civil a la Vall d'Albaida".

2 comentaris:

Mariano-Bocairent ha dit...

Bona nit Lluís Miquel, volia donar-te les gràcies per haver inclòs al meu humil blog, en la teua conferència del III congrés de l'IEVA del passat cap de setmana a l'Olleria. És tot un honor per a mi, el que se'm nomene en una ponència sobre els blogs de la Vall d'Albaida. Gràcies i l'enhorabona per la teua participació en el dit congrés.

RibesVal ha dit...

Quin dinamisme més envejable, el de la vostra comarca!