Colata és aquell lloc on tornem cada any, en Montaverner, al bell mig de la Vall d'Albaida.
Però aquesta Colata virtual, aquest bloc, vol ser una visió de les coses des d'un altre punt de mira: perifèric, personal i escèptic.
Avant! Esteu convidats.

dimecres, 16 de febrer del 2011

Stéphane Hessel: "Indigneu-vos!"


Aquesta vesprada venia escoltant el magnífic programa de RNE-1 "Asuntos propios", que condueixen Toni Garrido i Tom "el suec". No ho he sentit sencer, però quan parlava el veterà Vicente Romero, d'Informe semanal, que l'entrevistarà aquesta setmana vinent, m'ha fet entrar unes ganes terribles de tindre ja a les mans l'opuscle que un ancià ben jove, de 93 anys, ha llançat a 3 euros i que fa feredat a França, amb un milió d'exemplars venuts.
Parle de Stéphane Hessel i del seu llibre "Indigneu-vos!"
En aplegar a casa, Internet m'ha acabat d'obrir els ulls. I m'ha agradat especialment el que ens conta Raimon Obiols al seu bloc Notes de Brussel·les. No té desperdici.
Que un lluitador del segle XX vinga a posar un poc de trellat a aquest inici crític del segle XXI ens ha de fer pensar que hem d'aprofitar-nos de la saviesa dels nostres predecessors.
Ah, i el més important, (ara ve la publicitat): a març podrem comprar-lo en català i en castellà, publicat per Destino.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un bon nom per al Bloc, sens dubte, però ja li queda poc pel que es diu al Poble ... Ara es dirà "Centro comercial COLATA", encara que a mi tampoc em pareix mal si dona feina a tots i a totes que estan a l'atur passant-ho molt mal.

Gràcies pel blog Lluís Miquel, el seguiré, com sempre, les teues noticies sempre son interesants i em fan pensar ....